El Grup

Què és?

Catedral de Santiago de Compostel·la - Abril 2012
El Grup Camins de Sant Jaume sorgeix fruit de la vivència personal d’alguns membres de la Comunitat Universitària què, després de realitzar una pelegrinació a Santiago de Compostel·la, decideixen transmetre i compartir aquesta tan bona experiència a la resta de la Comunitat Universitària.

El Grup Camins de Sant Jaume vol ser un punt de trobada per a tots aquells que vulguin compartir una pràctica del mateix estil i/o que vulguin planificar un pelegrinatge seguint algun dels Camins de Sant Jaume.

El Grup Camins de Sant Jaume queda emmarcat dins la Universitat Internacional de Catalunya i s’acull a l’Ideari de la Universitat, en la promoció de la cultura i el desenvolupament cultural i espiritual de la Comunitat Universitària. 

Objectius


Comunicar, transmetre i engrescar els membres de la Comunitat Universitària perquè visquin en primera persona una experiència d’aquest estil. 

Crear un col·lectiu de pelegrins, fent èmfasi en els membres estudiants de la Universitat. Entenem que pot ser una experiència molt bona per a tots ells i disposen de més facilitat per poder dur a terme aquest pelegrinatge. 

Donar a conèixer i recórrer les diverses rutes o camins de pelegrinatge a Santiago de Compostel·la més habituals. 

Organitzar com a mínim un pelegrinatge anual seguint els trams d’algun dels Camins de Sant Jaume o alguna de les seves extensions.

Tram del Camí Anglès - Juliol 2012

No hay comentarios: