Propostes 2014

Aquest any plantegem una nova proposta de pelegrinatge. Es tracta d'una proposta que ens permetrà recòrrer un Camí sencer, des del seu inici fins a la Catedral de Santiago de Compostel·la al llarg d'alguns anys.

Plànol del Camí del Nord i del Camí Francès
La Proposta Multianual de Pelegrinatge s'allargarà uns quants anys recorrent cada any un tram del Camí. Cada any reemprendrem el Camí en el punt on el deixàrem l'any anterior. Així doncs, al cap d'uns anys  completarem tot el Camí sencer.

El Camí del Nord recorre tota la costa del Nord
El Camí triat per aquesta nova proposta és el Camí del Nord, un Camí preciós que comença a Irun i recorre tota la Costa Nord fins arribar a Ribadeo (província de Lugo) on ja s'endinsa per arribar finalment a Santiago de Compstel·la. Un Camí de més de 800 Km que recorre pràcticament tota la costa nord i ens permetrà gaudir d'unes vistes i paisatges espectaculars al llarg de tot el Camí.

Aquesta Proposta Multianual de Pelegrinatge seguint el Camí del Nord la dividirem en vàries propostes anuals. Per aquest primer any 2014 plantegem el següent itinerari:

Irún - Bilbao (152 Km) - Setmana Santa 2014

  • Etapa 1: Irún - San Sebastián (27,6 Km)
  • Etapa 2: San Sebastián - Zarautz - Zumaia (29,5 Km)
  • Etapa 3: Zumaia - Deba - Markina-Xemein (37,1 Km)
  • Etapa 4: Markina-Xemein - Gernika Lumo - Eskerika (35 Km)
  • Etapa 5: Eskerika - Lezama - Bilbao (23 Km)

Si aquesta proposta és del teu interès o vols més informació, posa't en contacta amb nosaltres a través de l'apartat "Contacta'ns".

T'esperem!

No hay comentarios: